Haaland leder Norge til seier over Kypros: Euro 2024 kvalifisering

13. oktober 2023

I en spennende kamp som holdt fansen på kanten av setet, ledet Erling Haaland Norge til en avgjørende 4-0 seier over Kypros, og holdt deres EM 2024-kvalifiseringshåp i live. Manchester City-spissen viste frem sitt eksepsjonelle talent ved å score to mål i løpet av syv minutter i løpet av andre omgang, noe som tok hans tall i kvalifiseringsrundene til seks.

Kampen, som ble holdt i Larnaca, så Norge dominere banen med en sterk prestasjon. Ved siden av Haaland fant også Alexander Sorloth og Fredrik Aursnes nettmaskene, og bidro til lagets seier. Seieren har plassert Norge på tredjeplass i gruppe A, bak lederne Skottland med fem poeng og Spania med to poeng. Den kommende kampen mot Spania i Oslo er avgjørende for Norge, da en unnlatelse av å vinne ville sikre Skottlands kvalifisering.

Til tross for tapet viste Kypros spenst gjennom hele kampen. Imidlertid har de ennå ikke sikret seg en seier i EM 2024-kvalifiseringen, etter å ha tapt alle seks kampene så langt. Kampen fikk også en prisverdig prestasjon fra Norges Oscar Bobb, som fikk sin internasjonale seniordebut. Haalands to mål ble skilt med bare åtte minutter i andre omgang etter at Villarreals Alexander Sorloth hadde åpnet scoringen i første omgang.

Seieren etterlater Norge i en lovende posisjon, med skjebnen i EM 2024-kvalifiseringen hengende i en tynn tråd. De kommende kampene blir avgjørende, og fans verden over venter spent på om Norge kan sikre seg plassen i turneringen.

Previous Story

Aktivister i Norge gjenopptar protest mot vindmøllepark på reindriftsland

Next Story

Avsløring av fiskebedrageri i Norge under Opson-kontroller

Latest from Ukategorisert

Hvem eier grunnen på Svalbard?

Svalbard, en av Norges mest avsidesliggende øygrupper, er kjent for sin unike natur og strenge miljøreguleringer. En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Svalbard

Hvordan fungerer NHL-draften?

NHL-draften er en av de mest spennende hendelsene i hockeyverdenen, hvor unge talenter får muligheten til å bli en del av en NHL-franchise. Draften

Har Norge et sterkt militær?

Norge har annonsert en betydelig økning i forsvarsbudsjettet for 2024, med en foreslått bevilgning på 13 milliarder kroner. Av dette beløpet vil seks milliarder